El projecte

El nostre projecte es basa en la simplicitat de recórrer món sobre dues rodes, sent totalment autònoms en tots els sentits. Tenim una il·lusió molt gran de fa temps que fa moure les nostres cames. És una experiència que no només vivim nosaltres sinó que volem que vosaltres en sigueu també partícips. És un projecte viu, un somni, que desitgem fer-lo realitat.

El nostre nom bike2reality combina molts matisos. “Pedalant cap a la realitat”… però de quina realitat estem parlant? D’una realitat ben diferent a la nostra? O bé de la nostra pròpia realitat que amb el dia a dia anem perdent? Les pedalades ens van donant la resposta.

I per què el número 2? Som 2, un projecte comú per compartir. També ens encanta pedalar, ens encanta viatjar… I per això, pensem que no existeix un millor moment que avui mateix per combinar les nostres 2 grans passions i veure què passa. No sabem exactament per on passarem, ni durant quant temps, però sabem del cert que la ruta ens regala aventures emocionals i físiques per a tota una vida.

SAM_1802